Faceți căutări pe acest blog

Postări populare

duminică, 3 februarie 2019

Prăjitură cu foi de napolitană și cremă de cacao

Un desert ușor de pregătit, îndrăgit de toată familia !

INGREDIENTE
1 pachet de foi de napolitană
1 litru de lapte
200 de grame de unt
6 - 7 linguri de zahăr
4 - 5 linguri de cacao
8 linguri de făină

Laptele și untul se pun într-o cratiță, la foc mic. Odată topit untul, se adaugă zahărul, 4 - 5 linguri de cacao și făina (treptat). Se amestecă în continuu cu telul pentru a nu se forma cocoloașe.
Lăsăm crema la răcit și cu ajutorul unei palete o întindem pe fiecare foaie.Apoi, o lăsăm câteva ore la rece, după care ne putem bucura de gustul plăcut al desertului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu